Uloga farmaceuta u prirodnom liječenju i izradi magistralnih pripravaka u Matis Absolut Lounge-u

U samom centru zagrebačke metropole u modernoj dvorani Matis Absolut Lounge-a održan je već tradicionalni Mini-simpozij u organizaciji Kemiga i tvrtke partnera Pharmameda iz Travnika. Mini-simpozij na temu “Uloga ljekarnika u prirodnom liječenju i izradi magistralnih pripravaka” okupila je više od 200 farmaceuta, te su se prisutnima obratili vodeći znanstvenici i stručnjaci s područja oleoterapije, farmakognozije i fitoaromaterapije te suvremenih ljekarničkih trendova, uz predstavljanje novih biljnih sirupa Hederin, Herbifit i Medifit.

Kao tvrtka koja gotovo 20 godina predvodi trendove u izradi magistralnih pripravaka i prirodnom liječenju, smatramo da je tema Kemigovog, sada već tradicionalnog, simpozija više nego ikada aktualna! Partner ovogodišnjeg simpozija je lider u proizvodnji biljnih sirupa farmaceutske kakvoće, tvrtka Pharmamed iz Travnika.

Pacijenti traže stručni savjet ljekarnika o liječenju na prirodan način, ali sve češće žele individualan pristup i farmaceutski pripravak koji će im pomoći u tegobama kada čak i konvencionalna farmakoterapija nema odgovora. Iz tog razloga su Kemig i Pharmamed okupili vodeće stručnjake i znanstvenike da Vam približe nove znanstvene i praktične spoznaje o tome- kako pomoći pacijentima u samoliječenju na što prirodniji način? Već sama činjenica da su se farmaceuti okupili u ovako velikom broju potvrdio je da većina ljekarnika želi kvalitetne odgovore na ovo pitanje i stalnu edukaciju koju Kemig stavlja na prvo mjesto!