Kozmetika Afrodita predstavila novu liniju sa zlatom GOLD 24Ka uz nastup Marka Tolje

Kozmetika Afrodita predstavila je svoju novu liniju proizvoda za njegu lica naziva GOLD 24 Ka. Ova luksuzna linija je anti-age fantazija čistog zlata s obzirom na to da proizvodi GOLD 24 Ka linije u sebi sadrže zrnca 24-karatnog zlata.

Uz direktoricu Kozmetike Afrodita Danicu Zorin Mijošek, promociji su prisustvovali Ana-Mari Šerfezi Krajačić, direktorica Afrodita commerca, Ognjen Matić, direktor Kozmetike Afrodita Srbija i posebna zvijezda večeri, Nataša Pinoza, bivša Miss Universe Slovenije, ujedno i zaštitno lice Gold 24 Ka Kozmetike Afrodita.

Glamuroznost i sjaj nove GOLD 24Ka linije bili su razlog za odabir Nataše Pinoze za zaštitno lice nove kampanje. Nataša je, naime,  u slovenskoj javnosti poznata po iznimno elegantnom stilu odijevanja i po gracioznim, uglađenim javnim nastupima, zahvaljujući kojima je izgradila imidž mlade, samouvjerene poslovne žene, prirodnog izgleda.

Pod voditeljskom palicom Renate Sopek događaj je okupio mnogobrojne osobe iz javnog života, poput glumice Barbare Nole, voditeljica Antonije Stupar Jurkin i Edite Misirić, Ive Šulentić i Marijane Batinić, a nastupio je Marko Tolja.

GOLD 24Ka je dio profesionalne linije za njegu lica iz Kozmetike Afrodita i dostupna je u Beauty centru Afrodita u Kaptol centru, Zagreb, a uskoro i širom Hrvatske u wellness i spa centrima te ekskluzivnim kozmetičkim salonima.