Na radost korisnika predstavljena HTC One serija u Hrvatskoj

HTC priča iz Hrvatske se nastavlja. Naime, domaćoj javnosti je napokon predstavljena i HTC One serija smartphone uređaja.

Moćni android predstavljen je na konferenciji za novinare održanoj u Matis Absolut Loungeu.
Hrvatskoj javnosti HTC je predstavio novu HTC One seriju pametnih telefona koji predstavljaju vrhunski doživljaj mobitela s još višom razinom izvrsnosti u dizajnu i zvuku.

Radi se o tri modela, HTC One X, HTC One S i HTC One V.

„Nova HTC One serija fokusirana je na osobne doživljaje korisnika – zato HTC u novim uređajima donosi iznimne karakteristike – nevjerojatnu kameru i autentičan zvuk“, izjavio je na konferenciji za novinare Marko Savković, product manager za Centralnu i Istočnu Europu HTC Korporacije. „HTC uvijek stavlja ljude u centar, a svojim inovacijama, kompaktnim dizajnom i vrhunskim karakteristikama podređuje se potrebama i željama korisnika.“

Uz vrhunski HTC doživljaj, HTC One serije integrira Android 4.0 (ICS) uz HTC Sense™ 4 korisničko sučelje, predstavlja HTC ImageSense™, novu kameru te funkcije koje izdvajaju HTC One od drugih telefona. HTC Sense 4 također uključuje poboljašanu kvalitetu zvuka te olakšava način na koji ljudi slušaju glazbu na svojim telefonima.

Nevjerojatna kamera
Uz ImageSense, HTC One suprotstavlja se tradicionalnim digitalnim kamerama svojim poboljšanjima u svakom dijelu kamere uključujući objektiv, senzor i softver te također uključuje i novi HTC ImageChip. Ova poboljšanja donose brže fotografiranje, najbolju kvalitetu slike pri nepovoljnim uvjetima i najjednostavnije sučelje koje omogućuje brzi pristup fotografiranju i snimanju uz side-by-side sliku i tipke.
• Super-brzo fotografiranje – HTC One dramatično smanjuje vrijeme koje je potrebno da se uhvate svi ključni trenuci. U samo 0.7 sekundi možete slikati, a s novim super-brzim 0.2-sekundnim autofokusom omogućuje se kontinuirano slikanje samo držeći tipku.
• Dobre fotografije u nepovoljnim uvjetima – HTC One donosi dramatična poboljšanja u slikanju pri nepovoljnim uvjetima kao što su slabo svjetlo, mrak ili jako stražnje svjetlo. F/2.0 objektiv na HTC One X i HTC One S uređajima nudi najbolje performanse u klasi hvatajući 40% više svjetla nego f/2.4 objektivi. HTC One također uključuje HDR, vodeću tehnologiju za slikanje, čak i kada razina svjetla varira.
• Video Pic (istovremeni video/slikanje) – Uz Video Pic možete uhvatiti sliku i snimati video u isto vrijeme. Dok snimate HD video, samo dodaknite shutter tipku i uhvatit će high-res fotografiju, a video će se nastaviti snimati.
• Dropbox integriran uz HTC Sense – HTC One pruža vam jednostavan načina za spremanje i dijeljenje slika i videa. HTC ima integrirani Dropbox u HTC Sense 4 koji omogućuje HTC One korisniku dobivanje 25 GB slobodnog Dropbox prostora na 2 godine. To je dovoljno za čuvanje više od 10 000 fotografija visoke kvalitete.
• Dijelite svoje fotografije i više – HTC One pruža vam novi način dijeljenja fotografija i videa. Kada uključite HTC wireless Media Link HD* dodatak u svoj TV HDMI ulaz, možete lako dijeliti fotografije, video i sve ostalo sa svojim prijateljima, obitelji i kolegama.

Autentičan zvuk
Uz HTC One i Beats By Dr. Dre Audio™ omogućen je po prvi puta bogatiji doživljaj glazbe te autentičniji zvuk. HTC One također omogućuje lakše slušanje glazbe na vašem telefonu uz pomoć ugrađenog HTC Sync Manager softvera koji se automatski instalira na vaše računalo pri spajanju. Kada se spoji, jednostavno je prebacivati pjesme, glazbenike i playliste iz vaših glazbenih dokumenata.

Dakako, danas se više ne sluša samo glazba pohranjena u telefonima nego se koristi i streaming i Internet radio. Zato HTC One dopušta prilagodbu novog Music Hub-a s vašim omiljenim glazbenim uslugama i aplikacijama, kao što je posljednja Soundhound tehnologija – koristeći jedno mjesto za svu glazbu.

HTC One dopušta vam da svoju glazbu nosite svuda sa sobom uključujući i u autu. HTC One posjeduje glazbeni sistem zvuka HTC Car Stereo Clip* koji omogućuje spajanje vaše glazbe s više od 50 000 online radio stanica diljem svijeta te sviranje glazbe putem bilo kojeg servisa ili aplikacije kroz vaše zvučnike. Sve to čini HTC One jedinstvenim mjestom za uživanje u vašoj glazbi uz snagu Beats By Dr. Dre zvuka i HTC Car –a.