Humanitarna modna revija dizajnerice Katarine Džale

U utorak 08.03. 2011 u dvorani Matis Absolut Bar Lounge-a održana je humanitarna revija.

Aukcijom doniranih haljina prikupljen je prihod za donaciju Humanitarnoj organizaciji Dora

U  atraktivnom prostoru Kluba Matis u Zagrebu, održana je modna revija eksluzivne kolekcije, dizajnerice Katarine Džale, uz ugodno druženje posvećeno ženama.

Neobična i prelijepa cvijetna dekoracija, atraktivan nastup plesačica i DJ-a, revija s dvadesetak modela, dnevnih i večernjih –  nosivih u svim prigodama, ali i onim posebnim, „odplesala se“ pred prepunom dvoranom. Ova je zagrebačka modna večer pokazala posebnu ljepotu Katarininog dizajna u senzualnom modnom izričaju, koji prati trend moderne žene ali i veliko oduševljenje među posjetiteljicama na reviji, koje vole i prate hrvatski dizajn.

A gošće revije su bile i mnoga poznata nam ženska lica s hrvatske scene: Tatjana Holjevac, Renata Sopek, Mina Petra, Biba Salata te Daria Kinzer, ovogodišnja pobjednice Dore, koja je svojim nastupom uljepšala ovu po svemu večer posvećenu ženi. Naime, Darija na Eurosong odlazi u Katarininom dizajnu.

Revija je imala humanitarni karakter kroz aukciju doniranih haljina Katarine Džale za Humanitarnu organizaciju Dora.

I tako je ispričana još jedna modna bajka, ali za Doru s ljubavlju, uz 100 crvenih ruža i na poseban način: žene za žene. Jer veliku snagu ima čarolija rođena u srcu žene!