Iskon predstavio revolucionarnu TV uslugu u Matis Absolut Bussines Loungeu

Na današnjoj konferenciji za medije Iskon je predstavio novu uslugu pod nazivom Iskon.TV player koja će iz temelja promijeniti načine gledanja televizije. Iskon.TV player omogućuje praćenje televizijskih programa na računalima, kao i na mobilnim uređajima koji su spojeni na internet putem WIFI-a ili T-Mobile 3G mreže.

Korisnici će ubuduće, osim putem TV ekrana, moći gledati televizijske programe na računalima, iPhoneu, iPadu, iPod touchu te Android uređajima. Time je omogućeno praćenje TV programa na dodatnim ekranima kod kuće, kao i u pokretu, te na mjestima na kojima to do sada nije bilo moguće. U testnoj fazi dostupno je šest televizijskih programa: HTV1, HTV2, RTL, 24sata TV, CMC, i Baby TV.

Iskon.TV player predstavlja jednu od najnaprednijih TV funkcionalnosti u svijetu, razvijen je unutar Iskona, koji je dio T-HT Grupe, a njegovo korištenje u pokretu moguće je zahvaljujući najnaprednijoj mobilnoj mreži u Hrvatskoj koju osigurava T-HT. Iskon.TV player može se istovremeno koristiti na jednom mobilnom uređaju i još jednom računalu, unutar Hrvatske. Usluga je dostupna svim korisnicima Iskon.TV-a. Za korištenje na mobilnim uređajima potreban je WIFI pristup, dok je pristup putem 3G mreže omogućen korisnicima Iskon.TV-a koji su ujedno i korisnici T-Mobilea ili bonbona.

-Iskon je prošle godine omogućio korištenje YouTubea i Facebooka na Iskon.TV-u i tako preselio internet sadržaje na TV ekrane, a u ovoj godini odlučili smo napraviti korak dalje. Novom uslugom omogućujemo praćenje televizijskih sadržaja na računalima i mobilnim uređajima. Time korisnicima pružamo fleksibilnost jer TV programe od sada mogu gledati kada to njima odgovara, bez obzira gdje se nalaze, i na uređaju koji im je pri ruci. Nadam se da će korisnici uživati u Iskon.TV playeru jednako kao što smo mi uživali u njegovom nastajanju.“, izjavio je prilikom predstavljanja nove usluge Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona.

Branko Đurić Đuro, Danijela i Ella Dvornik, Meritas, Tihomir Ladišić, Jelena Radan, Ida Prester samo su neka od poznatih imena koja su se pojavila na Iskonovom predstavljanju nove usluge u četvrtak, u novom zagrebačkom in prostoru Matisu te među prvima isprobali novu Iskonovu uslugu – Iskon.TV player. Naši poznati bili su potpuno oduševljeni ovom revolucionarnom uslugom koja omogućuje gledanje TV-a na mobinim uređajima i računalima tim više jer svi oni i inače koriste Iskonove usluge.

Domaće zvjezde pažljivo su pratile emisije na šest televizijskih programa koji su trenutno dostupni preko Iskon.TV playera: HTV1, HTV2, RTL, 24sata TV, CMC, i Baby TV i to na iPhoneu, iPadu, iPod touchu, Androidima te na računalima.