“Anđeli će samo zaspati” promocija knjiga Merite Arslani u Matis Absolut Bar Loungeu

U Zagrebu je održana promocija romana i prva promocija e-knjige na iPadu “Anđeli će samo zaspati” autorice i novinarke Jutarnjeg lista Merite Arslani. Na promociji održanoj u Matis Absolute Loungeu na Trgu Stjepana Radića okupili su se brojni uglednici, a Arslani je na objavljivanju knjige čestitao i predsjednik Ivo Josipović.

Novinarka Merita Arslani približila nam je svjetske trendove. Njezin roman prvijenac ‘Anđeli će samo zaspati’, osim u pisanom izdanju, moći će se čitati i na popularnim gadgetima. Knjiga je izazvala veliko zanimanje.

>> Hrvatska dobiva prvu knjigu u elektroničkom obliku

‘Dobro je da knjige malo dobiju drugu dimenziju. Ne samo znači da možete doći u knjižaru kupiti knjigu, nego da one dobiju nekakvo drugo lice, a to je ovo digitalno, koje zaista živimo u digitalno doba i mislim da je to pravi put’, rekla je Merita Arslani na predstavljaju ovog elektroničkog prvijenca.

Elektroničku knjigu pohvalio je i poznati književnik MIljenko Jergović, koji je također prisustvovao predstavljanju, a na kojem se pojavio i predsjednik RH Ivo Josipović. ‘Ja sam pobornik novih tehnologija. Nastojim ih i sam pratiti, ali naravno to ne znači da manje volim knjigu koja se lista’, rekao je Josipović.