Prvi Winter Intelligent Clubbing Concept party

PARTY KONCEPT:
WICC koncept predstavlja novu dimenziju RNB Confusion partyija koji ce se odvijati jednom mjesečno, svaki put na drugoj lokaciji i to u periodu (NEW YEARS EVE-SIJEČANJ-VELJAČA-OŽUJAK). Koncept, program, scenografija i prostori WICC party-ija pomno su birani, a velika je i novost da ce se po prvi put partyiji odvijat kroz subote što nas dodatno veseli. NAKON spektakularnog novogodišnjeg dočeka koji je i nas same ostavio bez riječi, ekipa RNB Confusion-a spremna je svojim fanovima predstaviti novi događaj na novoj lokaciji.

„MO=MEMBERS ONLY“- EKSKLUZIVNI R&B DJ SET TOME RICOVA UZ „R&B COVER“ PRATNJU MARIJE HUSAR NA MIKROFONU ADUTI SU PRVOG OVOGODIŠNJEG WICC PARTY-ija KOJI ĆE SE ODRŽATI U SUBOTU 28. SIJEČNJA U MATIS ABSOLUT BARU (pored glavnog ulaza u LISINSKI)

U subotu 28. Siječnja fanovi RNB Confusion-a moći će uživati u eksluzivnim nastupima Tome Ricove i Marije Husar, poznatog zagrebačkog DJ-a i vlasnika kluba Pepermint te dive i ljubiteljice R&B ritma. Po prvi put skupa, u ekskluzivnom R&B setu fanovima RNB Confusion-a predstaviti će svoje viđenje ove danas mainstream kulture. MO je skraćenica za MEMBERS ONLY je party ograničenog kapaciteta, a samo najvjerniji fanovi moći će uživati u posebnom RNB Confusion doživljaju. Za ovaj party u prodaju će biti pušteno svega 150 ulaznica po simboličnoj cijeni od 30kn, dok će svi ostali koji žele biti dio prvog WICC party-ija morati imati pozivnicu ili znati tajnu lozinku. Matis Absint je izabran zbog svog IT duha, minimalističkog uređenja, lokacije ali i teme samog party-ija „MO=MEMBERS ONLY“.