Casting za hostese umaškog ATP Studena Croatia Opena

Castinzi za hostese umaškog ATP Studena Croatia Open održali su se u Zagrebu 08.lipnja 2011 u Matis Absolut Lounge baru

U SRIJEDU poslijepodne održan je casting za hostese ATP-a koji će se održati u Umagu od od 21. do 31. srpnja. Prijavilo se oko 600 djevojaka, a samo njih 140 biti će odabrano za odgovorna mjesta u organizacijskom timu. Zanimljivo je kako su osim Hrvatica svoje prijave poslale i brojne djevojke iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije. Nakon castinga u Zagrebu slijede oni u Osijeku i Pazinu.

Na audiciju gdje su u žiriju sjedili Antonija Šola, Rene Bitorajac i Jagoda Divić došla je i Indexova kraljica maturalne, Marina Rađenović. Moderator castinga bio je radijski voditelj Daniel Bilić, a samom događaju je prisustvovao i Gordan Kožulj, glasnogovornik humanitarne akcije “Korak u život” koju će ove godine podržati i umaški turnir.

Direktor turnira, Vanja Božičković izjavio je: “ATP je ove godine iskazao interes da kroz svoje medije upravo hostese iz Umaga budu jedna od priča koju plasiraju u svijet. Koliko je to važno najbolje govori činjenica kako je reportaža snimljena na prošlogodišnjem turniru prikazana je na TV stanicama u više od 100 zemalja svijeta koje prati više od 412 milijuna gledatelja”.

Umaško natjecanje već dugo uživa ugled jednog od najzanimljivijih profesionalnih muških turnira u Europi u klasi ATP World Tour 250 turnir. Privlači više od 70 000 gostiju, kojima Umag u vrijeme održavanje turnira postaje nezaobilazni ljetni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.