Goldenpoint revija kupaćih kostima na fontani Matis Absolut Lounge bara

Nesnosne vrućine zahvatile su Zagreb tijekom revije kupaćih kostima koju je na pisti posred bazena priredio Goldenpoint. Kao začin na kraju, zapjevala je Lana Jurčević u vrućim hlačicama, gornjem dijelu badića te visokim štiklama.

U Zagrebu, na terasi  Matis Absolut Lounge bara, kraj fontane kod dvorane Vatroslava Lisinskog, održana je revija ženskih kupaćih kostima i muških gaćica Goldenpoint za ovoljetnu sezonu.




Da sirene nisu samo izmišljotine o kojima pričaju mornari, potvrdile su u utorak navečer ispred Matis bara zanosne manekenke koje su modnoj publici pokazale što je novo u svijetu kupaćih kostima.

U ulozi modela našle su se i pjevačice Žanamari Lalić i Lana Jurčević, koja je glazbeno plesnom točkom zatvorila reviju.

U reviji suuživale brojne osobe iz društvenog života: TV voditeljice Antonija Stupar Jurkin, Vanja Halilović, Nevena Rendeli, Barbara Radulović i Anja Alavanja, glumica Marija Borić, dizajneri Matija Vuica, Anamarija Asanovi i Luka Grubišić, fotografkinja Mara Bratoš i brojni drugi.

U samo dvije godine talijanski modni brend Goldenpoint uspješno se pozicionirao na hrvatskom tržištu sa svojim podbrendovima Phillipe Matignom, SISI, Golden Lady i Hue.